Frågor & Svar

Här under följer några vanliga frågor som våra kunder brukar ställa till oss. Om ni inte hittar svar på det ni söker så går det jättebra att kontakta oss vi mail eller telefon.

Hur ligger ni till prismässigt?

Prismässigt ligger vi inte lägre mot andra byggföretag generellt. Vårt fokus ligger istället på att erbjuda så bra service som möjligt för dig som kund. Kundvård är det viktigaste för oss som företag.

Är det billigare att köpa materialet själv?

Du kan självklart köpa materialet själv men om du väljer att låta oss göra det får du del av vår rabatt som vi har hos vår bygghandlare.

Vilka garantier har jag på utfört arbete?

Avtalet mellan dig som kund och Ekholms Bygg AB omfattas av Konsumenttjänstlagen vilket innebär att garanti utgår för utfört arbete upp till 10 år.

När betalar jag för utfört arbete

Faktureringen är prestationsbunden och sker enligt avtal eller efter betalningsplan. Betalningsplanen gör vi klart innan byggstart så att det inte dyker upp några oväntade kostnader för dig som kund.

Om jag inte är nöjd med arbetet, vad händer då?

För oss är det ytterst viktigt att du som kund blir nöjd med utfört arbete. Skulle du inte vara nöjd så gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli det.

Vad innebär en offert?

När vi tar fram en offert så tar vi hänsyn till dina önskemål och krav samt de förutsättningar som finns. Offerten - som är kostnadsfri - innehåller ett fast pris och en tidsplan för hela projektet.
Offerten är inte bindande på något sätt förrän du formellt accepterar den. Fram till att du har accepterat offerten pratar vi helt enkelt om vilka möjligheter och lösningar som finns gällande just ert projekt.

När kan jag få min offert?

Vi strävar efter att komma ut och besöka dig som kund inom två arbetsdagar efter att du kontaktat oss. På plats är det alltid lättare att få en bild av vad du önskar ha hjälp med så att offerten blir korrekt. Därefter mailar vi dig en offert så snart vi har möjlighet.

Arbetar ni miljömässigt?

Vi följer avfallsförordningen och använder miljövänliga material i så stor utsträckning som möjligt.